Celere tavola calda | Joi
44
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-44,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

href=”http://celere.ro/portfolio_page/vineri/”>Vineri, 25 Ian

CIORBIȚA

Ciorbă de pui rădăuțeană, 9 lei
Borș de cocoș, 9 lei
Supă cremă de țelină, 8 lei

FELUL PRINCIPAL

Mușchiulet de porc la grătar, 13 lei
Saramură de crap, 17 lei
Orez cu fructe de mare, 16 lei
Rasol de vită cu hrean, 15 lei
Pui Valdostana, 14 lei
Somon la grătar, 24 lei
Vită Bourguignon, 18 lei
Ciulama de pui, 13 lei
Pizza, 22 lei
Meniu burger Black Angus, 28 lei

GARNITURA

Mămăligă, 1.5 lei
Cartofi prăjiți, 6 lei lei
Spanac sote, 7 lei
Legume la grătar, 8 lei

DETALIUL

Muștar -1 leu
Maioneză – 1 leu
Sos de roșii – 1 leu
Smântână – 1 leu
Pâine – 1 leu

SALATA

Salată de varză albă, 6 lei
Salată de sfeclă cu hrean, 7 lei
Salată de murături, 6 lei

DESERTUL

Prăjitura casei, diferite sortimente – 7 lei

INGREDIENTE