Celere tavola calda | Luni
40
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-40,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

CIORBIȚA

Ciorbă de pui a la grec, 9 lei
Ciorbă țărănească de vițel, 9 lei
Supă cremă de praz, 8 lei

FELUL PRINCIPAL

Tartar de somon, 24 lei
Coaste de porc, 17 lei
Piept de curcan marinat în ghimbir, 15 lei
Tagliata de vită cu cherry și parmezan, 18 lei
Tortellini alla panna, 14 lei
Risotto primavera, 13 lei
Ardei umpluți, 14 lei
Pizza (diverse sortimente), 22 lei
Vițel la cuptor, 18 lei
Dorada la grătar, 26 lei

GARNITURA

Legume la grătar, 8 lei
Piure, 7 lei
Orez sălbatic cu linte verde, 8 lei

DETALIUL

Sos de roșii – 1 leu
Muștar – 1 leu
Maioneză – 1 leu
Smântână – 1 leu
Pâine – 1 leu

SALATA

Salată verde, 7 lei
Castraveți cu mărar, 7 lei
Salată asortată, 7 lei

DESERTUL

Prăjitura casei – 7 lei

INGREDIENTE