Celere tavola calda | Marți
45
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-45,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

CIORBIȚA

Supă clară de pui cu tăiței de casă și telemea de vacă, 9 lei
Ciorbă de burtă, 9 lei
Supă cremă de dovleac, 8 lei

FELUL PRINCIPAL

Salată din piept de rață cu portocale, 15 lei
Calamari pane, 16 lei
Penne quattro formaggi, 13 lei
Mega șnițel de porc, 20 lei
Adana de vită, 17 lei
Pulpă de rață confiată, 24 lei
Pui la ceaun, 15 lei
Mușchiuleț de porc la grătar, 13 lei
Pizza (diverse sortimente), 22 lei
Meniu burger de vițel Black Angus, 28 lei

GARNITURA

Cartofi copți cu sos tzatziki, 8 lei
Spanac sote, 7 lei
Orez sârbesc, 7 lei

DETALIUL

Sos de roșii – 1 leu
Muștar – 1 leu
Maioneză – 1 leu
Smântână – 1 leu
Pâine – 1 leu

SALATA

Salată mixtă, 7 lei
Ardei copți, 7 lei
Murături, 6 lei

DESERTUL

Prăjitura casei – 7 lei

INGREDIENTE