Celere tavola calda | Miercuri
42
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-42,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

CIORBIȚA

Ciorbă de fasole cu afumătură, 9 lei
Gulaș, 9 lei
Cremă de roșii cu gorgonzola, 8 lei

FELUL PRINCIPAL

Somon la grătar, 24 lei
Pui cu ciuperci, 14 lei
Vită cu sos de piper verde, 18 lei
Ruladă de porc cu spanac, 14 lei
Tocăniță de iepure, 20 lei
Pachețele de primăvara, 10 lei
Mititei, 3,5 lei/buc
Penne alla arabbiata, 13 lei
Pizza (diverse sortimente), 22 lei
Cotlet de porc marinat, 14 lei

GARNITURA

Dovlecei la grătar, 7 lei
Cartofi cu sos de muștar, 7 lei
Orez cu legume, 7 lei

DETALIUL

Sos de roșii – 1 leu
Muștar – 1 leu
Maioneză – 1 leu
Smântână – 1 leu
Pâine – 1 leu

SALATA

Ardei copți, 7 lei
Sfeclă cu hrean, 7 lei
Salată verde, 7 lei

DESERTUL

Prăjitura casei – 7 lei

INGREDIENTE