Celere tavola calda | Vineri
14331
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14331,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

CIORBIȚA

Ciorbă de burtă, 9 lei lei
Ciorbă de văcuță, 9 lei lei
Supă cremă de ciuperci, 10 lei

FELUL PRINCIPAL

File de porc cu sos de vin și ciuperci, 14 lei
Sarmale, 13 lei
Iahnie de fasole cu ciolan afumat, 14 lei
Frigărui de pui, 12 lei
Dorada la grătar, 26 lei
Șnitel de curcan, 15 lei
Arayes de vită, 17 lei
Pulpe de pui la cuptor, 12 lei
Pizza, 22 lei
Stinco, 26 lei

GARNITURA

Cartofi la cuptor cu rozmarin, 7 lei
Orez sârbesc, 7 lei
Mix mexican de legume, 7 lei

DETALIUL

Sos de roșii – 1 leu
Muștar – 1 leu
Maioneză – 1 leu
Smântână – 1 leu
Pâine – 1 leu

SALATA

Salată verde, 7 lei
Salată de murături asortate, 6 lei
Salată de castraveți cu mărar, 7 lei

DESERTUL

Prăjitura casei – 7 lei

INGREDIENTE